Hej hej! Če si tudi ti že kdaj pomislila kako boš prilagodila garderobo za zakrivanje svojih nog zaradi neprivlačnega celulita, je zdaj čas, da temu postaviva konec! ... S kavo nad celulit! | Babe's Vitamins
Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@babesvitamins.si
Sign in
0,00 €
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 €.
  • Nadzor kakovosti v skladu s HACCP standardi
  • Slovenska blagovna znamka, prisotna v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.
Sign in
0,00 €

S kavo nad celulit!

Hej hej!

Če si tudi ti že kdaj pomislila kako boš prilagodila garderobo za zakrivanje svojih nog zaradi neprivlačnega celulita, je zdaj čas, da temu postaviva konec!

Zate sem zbrala 3 "skrivnosti", ki ti bodo pomagale do lepih nog, boljše prekrvavitve in učinkovitega odstranjevanja toksinov, ki so nakopičeni v maščobnih zalogah - in so glavni krivec za tako imenovan "celulit"...

Skrivnost #1 - Suho krtačenje ali dry brushing

Suho krtačenje je relativno nepoznan način izboljševanja prekrvavitve in premikanja limfnega sistema, ki v telesu deluje kot odpadni sistem. Za razliko od krvi, limfni sistem nima "pumpe - srca", ki bi ga črpala po telesu, zato moramo za učinkovito delovanje poskrbeti drugače.

Eden ob najbolj učinkovitih načinov je nežno krtačenje kože z veliko krtačo, ki pomaga premakniti stagnirano tekočino in prepreči kopičenje strupov v maščobnih zalogah – kar je glavni razlog za nastanek celulita.

Poleg tega, pomaga odstraniti odmrle celice in nasploh prebuditi telo, poleg tega pa imaš občutek, kot da si na masaži.

Skrivnost #2 - Fizična aktivnost -

Podobno kot suho krtačenje, fizična aktivnost pomaga premakniti limfni sistem, poveča obtok krvi, spodbudi izločanje strupov skozi potenje in seveda pomaga graditi mišice in kuriti kalorije. 

Skrivnost #3 - Kava -

In ne, ne mislim na pitje kave ☕ - ta ima lahko celo negativen učinek na nastajanje celulita... ampak uporabljanje naravnega pilinga, narejenega iz kavnih zrn.

Zakaj iz kave?

Kava deluje kot popolno sredstvo za mehanski piling, saj s pomočjo kofeina pomaga napeti kožo in izboljšati pretok krvi in limfne tekočine, ki je odgovorna za odvajanje nakopičenih strupov iz maščobnih celic - celulita. Kava vsebuje tudi veliko antioksidantov in blagodejno vpliva na zdravje kože.

Ker dolgo časa nisem našla dobrega in kakovostnega pilinga, ki ni preveč grob za uporabo, sem se ga odločila narediti kar sama!

Bye Bye Cellulite paket

Za vse bejbe, ki se spopadajo s celulitom in želijo poskrbeti za čudovit izgled nog! Podaj se v boj proti nadlogi, ki pesti skoraj vsako žensko - proti celulitu!

Bye Bye Cellulite, 200 g = 11,95€ Izkoristi ponudbo in začni boj proti celulitu!

Za tiste bejbe, ki pa želite za svoj denar dobiti več...

Lahko za dodatnih 8€ dobiš paket 2x kavnih pilingov, ki bosta pomagala opraviti tudi najbolj trdovraten celulit. Za kar 60 dni!Sledi nam:

Želiš proslaviti/deliti svojo ženstvenost? Bejba, deli svojo zgodbo glasno in ponosno.

Samo označi svojo objavo z #babesvitamins in spremljaj nas ter druge bejbe na instagramu!  

© 2019 Babe's Vitamins. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina spletnega mesta www.babesvitamins.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasvetov farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Naložbo v vzpostavitev spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija preko Evropskega sklada za regionalni razvoj.