100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

Kako sem se rešila ogrcev in mozoljev

#mojaizkušnja

Z nepravilnostmi na koži se v nekem obdobju življenja sreča večina med nami. Ogrci, mozolji in akne se pojavijo predvsem na obrazu, kjer je koža bolj občutljiva in izpostavljena umazaniji rok in las, danes vse bolj tudi zraka. Maske v našem času, ki so predpisana obvezna oprema vsakega od nas, še bolj otežujejo vzdrževanje lepe in zdrave kože na obrazu. Kako sem se torej rešila ogrcev in mozoljev?

 

Eden glavnih razlogov, da se nepravilnosti na koži pojavijo, so hormonske spremembe in neprimerna skrb za čistočo. S slednjimi sem se dolgo časa spopadala tudi sama in v nadaljevanju vam bom predstavila metode, ki mi še danes pomagajo pri vzdrževanju videza gladke in napete kože brez nepravilnosti.

Pri meni je bil problem aknasta koža. Začelo se je v najstniških letih, ko so hormoni podivjali in ”baby koža” po licih ni več izgledala tako brez napak. Predvsem po licih in čelu se je pojavilo ogromno mozoljčkov, ki sem se jih na vsak način želela znebiti. Bili so majhni, rdeči in boleči. Poleg tega so se na nosu pojavili ogrci, ki sicer niso bili zelo opazni, vendar so skupaj z mozolji ustvarjali nečist videz kože. Stiskanje sem hitro opustila, saj me je bolelo in vedela sem, da lahko le poslabša videz kože.

 

Po nasvet sem se obrnila k prijateljicam, ki so jih v tistih letih pestile podobne težave, vendar druga drugi nismo znale pomagati. Dobo najstništva sem tako preživela v sramovanju pred videzom svoje kože in si obraz zakrivala z ličili. Zaradi stresa in zaskrbljenosti sem imela nizko samopodobo. Čakala sem konec pubertete, ko naj bi se problemi s kožo končali. Ob koncu najstništva sem ugotovila, da ti ne bodo odšli tako zlahka in se odločila bolj poglobiti v razumevanje kožnih nepravilnosti.

Kaj so nepravilnosti na koži?

Kožne nepravilnosti so pogostejše pri ljudeh z občutlijvo kožo. Nastanejo zaradi:

 • Hormonskih sprememb, ki lahko spodbudijo izdelavo loja ali
 • Delcev umazanije, ki se nabirajo na koži.

Lojnice se tako zamašijo in v zamašenih mešičkih se nabere veliko bakterij. Bakterije povzočijo vnetje in pojavijo se mozolji, ogrci ali druge kožne bolezni.

Pomislila sem, da ključ zagotovo leži v čistoči kože. Odločila sem se poskusiti s temeljitim čiščenjem obraza in se odpravila v kozmetični salon. Rezultat je bil dober, vendar ni trajal dolgo. Redni obiski v kozmetičnem salonu so se mi zdeli prevelik finančni zalogaj in zato sem brskala za drugimi možnostmi. Kmalu sem v vsakdanje navade vključila kozmetiko na naravni bazi, ki je bila do moje kože dovolj nežna. Jesti sem začela bolj zdravo in v obroke vključila več sadja in zelenjave (kumare, bučke, melone, ki kožo hidrirajo). Trudila sem se ostati mirna in telesu dati čas, da se na novo rutino navadi. Stanje se je začelo izboljševati, vendar mozolji in ogrci še vedno niso popolnoma izginili.

V tistem času sem med iskanjem novih informacij naletela na izdelek, ki je popolnoma ustrezal reševanju težav, ki so me pestile. Green face mask je 100% naraven, presni in veganski izdelek. Kot maska za obraz razstruplja in čisti kožo, odstrani maščobo in odmrle kožne celice in deluje proti kožnim težavam. Vsebuje:

 • Blato mrtvega morja, ki je bogato z minerali in kožo razstruplja
 • Baobab in šipek, ki imata visoko vsebnost vitamina C, ki deluje kot antioksidant in spodbuja sintezo kolagena
 • Neem zelišče, ki deluje antioksidativno in antibakterijsko
 • Dve zeleni algi, ki sta polni vitaminov in mineralov
-50%

Green Face Mask

Maska za obraz z naravnim učinkom razstrupljanja kože
 • Razstruplja in očisti kožo
 • Deluje proti kožnim težavam
 • Iz kože odstrani maščobo in odmrle kožne celice
 • Ščiti celice pred oksidativnim stresom
 • Bogata z minerali
 • Pripomore k normalni sintezi kolagena
100g | za 45 dni
Redna cena: 39,99 
20,00 
Ni na zalogi

Izdelek sem skupaj z izdelkom Kolagen skin care naročila in ju preizkusila. Green face mask kot piling in kolagen v obliki napitka sem hitro vključila v vsakdanjo rutino in rezultati po enem mesecu so bili sijajni!

Kolagena z leti proizvajamo vse manj, zato je pomembno, da ga v telo vnesemo sami, saj je eden glavnih gradnikov kože. Daje ji prožnost ter elastičnost, nohtom in lasem pa trdnost.

Kombinacija teh dveh izdelkov in vztrajanje pri prej opisanih metodah, so dokončno odpravili ogrce in mozoljasto kožo.
Po več letih se v svoji koži počutim odlično in ne uporabljam ličil za prekrivanje. Zadovoljna sem, saj svojemu telesu zagotavljam naravne sestavine, ki ga krepijo in pripomorejo k dobremu počutju.
Izdelek je preizkusilo kar nekaj mojih prijateljic in iz srca so mi hvaležne. Upam, da izdelek preizkusiš tudi ti in da ti rezultati pričarajo nasmeh na obraz. ?

Dodaj komentar

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-60%
Babe’s Magnezij

Okusen napitek za preprečevanje mišičnih krčev in utrujenosti

11,95  4,79 
-20%
Bye Bye Cellulite

Naravni piling za odpravljanje videza celulita

22,98  18,40 
-25%
Babe’s B Kompleks

Napitek z skupino B vitaminov, ki omejijo negativne učinke utrujenosti in stresa

6,95  5,21