Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@babesvitamins.si
Sign in
0,00 €
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 €.
  • Nadzor kakovosti v skladu s HACCP standardi
  • Slovenska blagovna znamka, prisotna v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.
Sign in
0,00 €

Pogosto zastavljena vprašanja

O BABE'S

Zakaj izbrati BABE'S VITAMINS?

Ker moramo bejbe stati skupaj! Zato smo poskrbele, da so vsi naši izdelki pripravljeni iz le najboljših sestavin, ki so naravne, presne in veganske.

Vsaka bejba potrebuje super gorivo, da je lahko videti in se počuti naravnost fantastično!

Kako BABE'S VITAMINS izdelki delujejo?

Babe's izdelki delujejo saj so narejeni le iz skrbno izbranih sestavin. Pomembno nam je, da bejbe v svoje telo vnašajo samo dobre stvari, zato izbiramo samo naravne sestavine.

 

DOSTAVA 

Kako hitro lahko pričakujem paket?

Vemo, da si neučakana glede tvojega naročila..tudi mi smo.

Čas dostave je 1-2 delovna dneva.

V kolikor naročilo med delavnikom oddaš do 11h, bo tvoje naročilo odpremljeno še isti dan.

Kdo mi bo dostavil paket?

Naše izdelke dostavlja dostavna služba GLS.

Kako lahko sledim svojemu paketu?

Ko bo vaše naročilo odposlano, boste prejeli sms in email obvestilo s sledilno številko paketa.

 

REKLAMACIJE IN VRAČILA

Omogočamo 14 dnevno vračilo.

Če si premislim in izdelkov ne želim več?

Naše izdelke lahko vrnete tako, da nam jih pošljete nazaj v roku 14 dni od prejema.

V paketu so bili napačni izdelki?

Če ste prejeli napačne ali poškodovane izdelke, navedite podrobnosti (vključno s fotografijami) v 14 dneh od prejema paketa. Preverili bomo, ali ste upravičeni do zamenjave z novimi izdelki in ustrezno podali navodila. V zadevno vrstico vključite številko potrditve svojega naročila, da bomo lahko enostavno našli vaše naročilo in takoj obdelali vašo zahtevo.

Manjkajoči predmeti?

Zavedamo se, da je prejemanje celotnega naročila za vas pomembno in prav tako je za nas! Naredimo absolutno vse, kar je mogoče, da pravočasno in v dobrem stanju odpremimo vaše naročilo.

V roku 14 dni se obrnite na info@babesvitamins.si, da bomo lahko organizirali zamenjave za manjkajoče izdelke. V zadevno vrstico vključite številko potrditve svojega naročila, da bomo lahko enostavno našli vaše naročilo in takoj obdelali vašo zahtevo. 

--------------

Razen kot je opisano v tem pravilniku, ne sprejemamo vračil ali ne vračamo stroškov za nezadovoljstvo z našimi izdelki. Ker smo si vsi različni, cenimo, da naši izdelki morda niso primerni za popolnoma vsak tip telesa, zato ne moremo ponuditi vračila, če naši izdelki ne izvedejo želenih sprememb. Pred nakupom naših izdelkov priporočamo, da pregledate rezultate naših zadovoljnih bejb, da preberete naša mnenja, pa tudi naše pogoje. Če ste sredi svojega programa in ste z izdelkom nezadovoljni, vas priporočamo, da se obrnete na nas, da vam lahko ponudimo najboljše nasvete in načine uporabe izdelka/ov.

Kako vrniti izdelke?

Če je vračilo v skladu s tem pravilnikom, potem izpolnite obrazec za vračilo izdelkov in izdelke skupaj z obrazcem pošljite na naše skladišče. Obrazec za vračilo najdete TUKAJ (klikni).

Stroški pošiljanja so odgovornost kupca in jih ni mogoče povrniti. Priporočamo, da izdelke ustrezno zapakirate in uporabite sledljivo, zavarovano storitev, saj ne moremo prevzeti odgovornosti za predmete, poškodovane ali izgubljene v povratnem tranzitu.

Imaš vprašanje? Piši nam!


Sledi nam:

Želiš proslaviti/deliti svojo ženstvenost? Bejba, deli svojo zgodbo glasno in ponosno.

Samo označi svojo objavo z #babesvitamins in spremljaj nas ter druge bejbe na instagramu!  

© 2019 Babe's Vitamins. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina spletnega mesta www.babesvitamins.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasvetov farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Naložbo v vzpostavitev spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija preko Evropskega sklada za regionalni razvoj.