100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

Zaščiti svoje lase pred mrazom

Bejba, v zimskih mesecih lahko hladno zunanje vreme v kombinaciji s suho toploto v zaprtih prostorih uniči tvoje pramene, kar vodi do razcepljenih konic in lomljenja. Tako je: zlom ni le poletna žalost. To se zgodi pozimi in vsem vrstam las. Če želiš imeti zares čudovite lase, moraš upoštevati nekaj previdnostnih ukrepov skozi vse leto. Babe’s vitamins se je obrnil na vrhunske strokovnjake na tem področju, kako preprečiti zimske težave z lasmi za vsako teksturo.

 

Nasveti naših strokovnjakov

1. Umivaj si lase čim manj pogosto.
Če je mogoče, poskusi in se omeji na umivanje las le dvakrat ali trikrat na teden, da preprečiš, da bi se te izsušili na mrazu. S tem zmanjšaš količino toplotnega oblikovanja v tvoji rutini, ki je lahko izjemno huda za lase, zlasti pozimi. Izbiri čim bolj naravne šampone, saj lahko kemikalije v njem prispevajo k dodatni suhosti lasišča. Lase umivaj z mlačno vodo, izogibaj se vročini.

 

2. Uporabljaj balzam, da zagotoviš lasem dodatno vlago.

Lasje se pozimi izsušijo zaradi premajhne vlage v zraku v zaprtih prostorih, zato je uporaba balzama po pranju las še toliko bolj pomembna. Po šamponiranju, si na lase nanesi kvaliteten balzam in ga pustite delovati dlje časa kot običajno.

 

3. Uporabljaj vlažilno masko, vsaj enkrat na teden.

Sunki suhega zraka niso dobri za noben tip las. Edini način za boj proti njej: dodatna vlaga. Naravni, kodrasti, valoviti, sproščeni in zvitki lasje so občutljivi na hladno vreme, ko so nagnjeni k krhki teksturi, lomljenju in razcepljenim konicam. Predlagamo ti uporabo vlažilnih mask na oljni osnovi, ki bo počasneje izhlapevala in zaščitila strukturo las.

4. Nikoli ne hodi ven z vlažnimi lasmi, da se izognš dodatnemu lomljenju.
Ključnega pomena je, da vedno lase temeljito posušiš, preden se odpraviš na mraz. Vse, kar je mrzlo, se razširi, in to se lahko zgodi z tvojimi mokrimi lasmi v hladnem vremenu, zaradi česar si v nevarnosti, da se zlomijo in tvoja barva hitreje zbledi, prav tako pa se lahko zraven še prehladiš. Vzemi si čas. Tvoji lasje se ti bodo kasneje zahvalili.

5. Zmanjšaj rutino oblikovanja las z vročino.
Vsa ta vročina in suhost bosta povzročila razcepljene konice in lomljenje. Uporabljaj toplotno zaščito,  da se prepreči zlom. Raje v teh dneh preizkusi naravno oblikovane frizure, kot so razne pletenice, kite in čopki, ki lasem dajejo oddih od vročine. Lase suši pri hladnejši temperaturi in se izogibaj vroči vodi.

 

6. Nosi kapo, da dodatno zaščitiš svoje lase

Vsi si želimo pokazati svoje čudovite lase vsak dan v letu, a realnost je, da lahko ekstremne temperaturne spremembe povzročijo opustošenje vaših las. Predlagamo, da si jih pokriješ s kapo ali pa si jih kar zaviješ v šal. Upoštevaj, da lahko nekatere tkanine poslabšajo statičnost las, kot so volna, akril ali ostre tkanine, zato se raje odloči za kapo iz flisa ali bombaža. 

7. Pazi na svojo prehrano
Uživanje hrane, bogate z naravnimi olji, minerali in vitamini, bo pomagalo telesu zagotoviti vse, kar potrebujete za bolj zdrav videz las, pa tudi za vaše splošno počutje pozimi. Poskrbi, da bo tvoja prehrana vključevala veliko vitamina C, A, E, pa tudi železa in selena, ki ju najdemo v različnem svežem sadju in zelenjavi, mesu, ribah, oreščkih in žitih. To bo pomagalo okrepiti tvoj imunski sistem in preprečilo poškodbe, ki se lahko pojavijo na tvojih laseh. Da boš zagotovo vsakodnevno v telo vnesla zadostno količino hranil za lase, ti svetujemo uporabo naših Babe’s Hair Vitamins. Bujni lasje niso samo lepi na pogled, temveč so tudi pokazatej splošnega zdravja.

Biotin je vitamin B skupine (B7) in je najbolj pomembno mikrohranilo za zdrave in lepe lase. En odmerek babe’s hair vitaminov vsebuje kar 450 µg Biotina, za najboljše rezultate!

 

Druga najpomembnejša sestavina je definitivno izjemno kvaliteten kolagen tipa 2. Kolagen je glavna strukturna beljakovina v našem telesu in je ključni gradnik kože, nohtov in las. Po 25. letu začne naravna proizvodnja kolagena v telesu upadati, in če želimo ohraniti zdrave in močne lase je nadomeščanje izgubljenega kolagena ključ do doseganja teh rezultatov.

 

Formula vsebuje tudi vitamin C, ki pripomore k izgradnji kolagena, poleg tega pa kot močan antioksidant ščiti lase pred prostimi radikali, ki lahko zavirajo rast las in povzročijo predhodno staranje.

 

BABE’S HAIR VITAMINS

Prehransko dopolnilo
Revolucionarna formula z biotinom, kolagenom in mineralom lepote
  • Daljši, gostejši in močnejši lasje 
  • Skrbi za zdravje las in pospeši njihovo rast
  • 5 g vsebuje kar 450 µg Biotina (900% NRV)
  • Lase nahrani z vsemi pomembnimi vitamini in minerali
  • Ne vsebuje sladkorja
  • Dokazano delovanje

              Neto 150 g | za 30 dni

Dodaj komentar

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-30%
Babe’s Magnezij

Okusen napitek za preprečevanje mišičnih krčev in utrujenosti

11,95  8,37 
-20%
Bye Bye Cellulite

Naravni piling za odpravljanje videza celulita

22,98  18,40 
-25%
Babe’s B Kompleks

Napitek z skupino B vitaminov, ki omejijo negativne učinke utrujenosti in stresa

6,95  5,21