100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

PRIPRAVA NA POLETJE Z BIKINI BODY

Hej Bejba!

Si že pripravljena na svojo najboljšo bikini postavo tega poletja?

Poletje je na poti in to pomeni bikini kopalke, gole noge in kratka oblačila. V zimskem času smo zagotovo pojedle več in preskočile kar nekaj korakov v svoji športni rutini. Za mnoge bejbe lahko zato ta deklaracija povzroči manjšo paniko, saj bo neizogibno razkrivanje bikinov prikazalo dokaze o uživanju preveč čokolade, sladoleda in drugih okusnih, a nezdravih dobrot. Si med njimi tudi ti?

Ne skrbi. Popolnoma te razumem! Zate in vse tvoje prijateljice sem pripravila nekaj izvrstnih, a preprostih trikov, ki ti bodo pomagali do popolne postave. Bikini telo bomo pripravile za izlete na plažo, zabave ob bazenu in vikend pobege.

Če se sprašuješ, kako si privoščiti poletno postavo, v kateri se boš počutila bolj zdravo kot kdaj koli prej nadaljuj z branjem.

Sem Rebeka in danes želim s teboj deliti svojo izkušnjo s preprostimi življenjskimi potezami in pripravo na bikini body, ki te bodo pripeljale naravnost tja.

Ujami zadnji trenutek in se nam pridruži pri pripravi na letošnje poletje!

Če si resnično želiš videti najboljše možne rezultate, si moraš vzeti vsaj šest tednov – da preoblikuješ svoje telo, poskrbiš za lepšo kožo in dosežeš optimalne rezultate. Če imaš le še en mesec časa, začni čim prej! Izguba teže v kratkem času nikakor ni zdrava.

 

Imeti moreš rada kožo, v kateri si – POPOLNA! Primerjanje sebe z drugimi ti bo le škodovalo. To je zapravljanje tvojega dragocenega časa. Začeti moramo torej z malenkostmi, ki jih imamo pri sebi rade, kot so trepalnice in nohti, zato se raje namesto drugih osredotočimo na to. Pomirimo svoj um, imejmo rade sebe in kožo, v kateri smo, ne glede na velikost ali obliko. Osredotočimo se na to kar je pomembno – nase!

 

Vadba in sprostitev

Naša telesa so bila zasnovana za gibanje. Mobilnost je ključnega pomena za zdravje. V naši naravi ni, da bi se oklepali kot sedeče vreče. Na voljo je ogromno zabavnih stvari, ki jih lahko počnemo popolnoma brezplačno in dolgoročno ne poškodujejo telesa, ravno obratno poskrbijo, da smo aktivni. Vpiši se v vodene vadbe, ali jih opravi sama doma. Odpravi se na daljši sprehod ali tek. S prijatelji igrajte odbojko ali pa se s kolesom odpravite na zaslužen piknik v naravo. Tako dvignemo srčni utrip, kurimo kalorije, hkrati pa se zabavamo in še opazimo ne, da nam bo to koristilo pri bikini bodyju. Sama se najraje odpravim v naravno, na krajši tek, 3x tedensko pa opravim jogo za sprostitev.

 

Jejmo dobro in zdravo hrano

Poskrbimo, da uživamo hrano, ki jo naše telo potrebuje. Pri meni velja pravilo več obrokov, manjše porcije. Vedno se najem do sitega, večkrat na dan. Ni se mi potrebno držati strogih diet. Poslušam svoje telo in jem hrano, ki mi najbolj odgovarja. Preglej svojo prehrano in izključi v njej stvari, ki ne spadajo v pripravo na poletje (čokolada, torta in sladkarije itd.). Vseeno ne smeš pozabiti, da so nekatere maščobe zdrave. Na primer, esencialne maščobe ohranjajo kožo rafinirano, kar ji daje lepši izgled. V prehrano vključimo živila, kot so avokado, orehovo in kokosovo maslo ali oljčno olje, da zaužijemo nekaj potrebnih esencialnih maščob.

 

Popijmo veliko vode

Kožo pred dehidracijo in suhostjo v poletnih mesecih rešimo, tako da poskrbimo, za zadosten vnos tekočine. Če vode, izgubljene zaradi znoja, ne nadomestimo z dobrim H2O, bo naša koža groba in napeta, lahko se lušči in včasih, če poči, krvavi. Tega si nikakor ne želimo, kajne? Najljubšemu napitku dodajmo več vode in naša koža – in bikini telo – nam bosta hvaležna.

Sončenje
Čeprav nas porjavelost lahko naredi vidno zdravo in ustvari sijaj, koža, ki smo jo sončili karameliziramo in to pomeni, da smo povzročili nepopravljivo škodo. Kasneje se prej omenjena zdrava koža lahko pretvori v gubice in povzroči celo kožnega raka. Zato je pred sončenjem potrebno poskrbeti za ustrezno zaščito. To pa še vedno ne pomeni, da se lahko ob največji vročini nastavljamo soncu. V nobenem primeru nam to ne bo koristilo. Zaščitimo se z ustrezno naravno kremo, ali pa si pripravimo kar domačo – z uporabo kokosovega olja.

Piling za kožo

Odstranjevanje odmrlih delcev kože in izboljšanje krvnega obtoka večina priporoča s krtačo za telo, preden stopimo pod tuš. Lahko ti zaupam, da v tem nikoli nisem pretirano uživala. Tudi ti ne? Ne skrbi. Poleg suhega ščetkanja sem odkrila piling, ki ga nežno nanesemo in masiramo po telesu med prho. Enostavno in zelo zabavno. Te že zanima kateri čudež za pripravo za bikini postavo je to?

Zdaj je čas, da ti zaupam najbolj ključni del pri svoji pripravi na poletje. Imenuje se Bikini Body paket.

Že kar nekaj let za vsakoletno pripravo na poletje uporabljam le naravne produkte, s kvalitetnimi sestavinami, ki dokazano delujejo. Tudi tokrat sem skrbno izbirala. In sem ju našla. Bye Bye Celullit in Bye Bye Water. Skupaj sta Bikini Body. Sliši se noro kajne? Saj tudi je!

Bikini paket je najboljša kombinacija za dolgoročno izgubo odvečnih kilogramov, ki ne poskrbi le za manjšo številko na tehtnici temveč tudi za lepo, napeto in čvrsto kožo.

Dovoli mi, da ti na kratko predstavim učinkovite naloge naravnih sestavin, ki jih vsebujeta:

 

Bye Bye Water maščobo napada od znotraj

Bye Bye Water vsebuje koprivo, ki je odlična pri spodbujanju presnove, prečiščevanju organizma in odvajanju vode iz telesa. Uporablja se predvsem za pospeševanje presnove in izločanje strupenih snovi iz telesa. Kopriva odvaja vodo in učinkuje čistilno na sečne poti. Bezeg pospešuje potenje in izločanje vode iz telesa. Znan je kot dober pospeševalec izločanja seča, prav tako pa ga mnogi zdravilci uporabljajo pri postenju, saj velja za naravno sredstvo, ki iz telesa odvaja odvečne strupe.

 

Bye Bye Cellulite maščobo napada od zunaj

Bye Bye Cellulite z arabica kavnimi zrni učinkovito deluje proti celulitu in strijam. Kožo naredijo bolj čvrsto in gladko. Himalajska sol izboljša prekrvavitev in čisti kožo. Ekstra deviško kokosovo olje kožo ščiti in jo prijetno navlaži. Hladno stiskano Mandljevo olje neguje, ščiti in obnavlja razpokano kožo, neem: nerafinirano olje kožo pomirja in vitamin E, antioksidant jo ščiti.

Bye Bye Cellulit me je navdušil že pri pravi uporabi.

Danes beležim že 15. dan od prve uporabe paketa Bikini Body. Zagotovo se sprašuješ, kdaj sem opazila svoje prve rezultate. Priznati moram , da sem tu izkazala pri svoji vztrajnosti. In pošteno se je izplačalo. Pred parimi dnevi je tehtnica pokazala 2 kilograma manj. Ampak mislim, da je za to zaslužen predvsem Bye Bye water, Bye Bye Cellulit me je namreč navdušil že pri pravi uporabi. Prijeten vonj, groba tekstura, masaža telesa, gladka koža in čas samo zame. To je zares pravi domači Wellnes. Privoščim si ga 2x tedensko in koža je bila že po drugi uporabi gladka in sijoča.

 

 

-45%

Paket Bikini Body

PRODAJNI HIT: Odpravi trdovraten celulit in odvečne kilograme!
  • Odplakne odvečno vodo iz telesa
  • Odpravi zadrževanje vode
  • Preprečuje napihnjenost in zabuhlost
  • Opazno oblaži videz celulita in strij
  • Prispeva k izgubi telesne teže
  • Poveča pretok krvi in ​​izboljša oskrbo kože s hranili
  • Napne kožo in podkožna tkiva
  • Rezultati vidni že po nekaj dneh
  • Testirano – izguba 1,5 kg / teden*

*Rezultati uporabe izdelka se lahko od osebe do osebe razlikujejo.

350g | za 30 dni
Redna cena: 46,95 
25,82 
in prihrani 21,13 

Vadbo in sprostitev v naravi in dodatne vaje za telo sem že omenila, vendar sem ti skoraj pozabila povedati, da že 3. dan sodelujem pri brezplačnem trening programu. Ja, prav si slišala. Poleg super naravnih izdelkov za pripravo na poletje so Babe’s Vitamins skupaj z priznano osebno trenerko Izo Štucin pripravili trening program, seveda od doma. Vadbe so preproste in učinkovite.

Preveri sama in se nam s KLIKOM na Babe’s Home Workout pridruži.

Preden s svojo izkušnjo in potekom priprave na letošnje poletje zaključim, naj ti zaupam še nekaj nasvetov. Bodi vztrajna, skoči v poletje z zdravim in postavnim telesom in nikar ne pozabi povabiti svojih prijateljic. Je sploh še kaj boljšega kot dosegati cilje v najljubši družbi in se poleg tega še noro zabavati ?

Želim ti veliko uspešnih rezultatov, srečno!

Dodaj komentar

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-30%
Babe’s Magnezij

Okusen napitek za preprečevanje mišičnih krčev in utrujenosti

11,95  8,37 
-20%
Bye Bye Cellulite

Naravni piling za odpravljanje videza celulita

22,98  18,40 
-25%
Babe’s B Kompleks

Napitek z skupino B vitaminov, ki omejijo negativne učinke utrujenosti in stresa

6,95  5,21