Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@babesvitamins.si
Sign in
0,00 €
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 €.
  • Nadzor kakovosti v skladu s HACCP standardi
  • Slovenska blagovna znamka, prisotna v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.
Sign in
0,00 €

Prihajajo hladnejši dnevi. Si že poskrbela za zadosten vnos vitaminov in mineralov?

Bejba, si pripravljena na letošnjo zimo?

Prihajajo hladnejši dnevi. Si že poskrbela za zadosten vnos vitaminov in mineralov?

 

Jesenski dnevi postajajo vedno hladnejši in krajši. Pomanjkanje sončne svetlobe in s tem zmanjšan vnos vitamina D, hitro spreminjajoče se vreme in trenutna svetovna pandemija ne delajo usluge tvoje imunskemu sistemu.

V tem času je še posebaj pomembno, da poskrbiš za svoje zdravje. Poleg raznolike prehrane, ki zajema predvsem veliko sadja in zelenjave, ter redno gibanje, ti svetujemo povečan vnos vitaminov in mineralov. Ker jih človeško telo na proizvaja sam od sebe, jih najlažje pridobiš s prehranskimi dopolnili.

Zakaj so vitamini in minerali pomembni za nas?

Vitamini skrbijo za pravilno delovanje imunskega sistema, živcev ter možganov. Poleg tega sodelujejo tudi pri obnavljanju kože. Medtem pa imajo vsi minerali specifično vlogo, zato njihovo pomanjkanje vpliva na posamične funkcije v telesu.

Glavni simptomi primanjkovanja so:

  • slabša odpornost ter neprestani prehladi
  • razdražljivost
  • vrtoglavica in zmedenost
  • utrujenost in pomanjkanje energije
  • bolečine v mišicah in glavoboli

Da ne bi prišlo do pomanjkanja pa ti na pomoč priskočimo mi. Predstavljamo ti 4 TOP izdelke, ki te bodo prav zagotovo navdušili in postali del tvojega življenja.

Prihajajo hladnejši dnevi. Si že poskrbela za zadosten vnos vitaminov in mineralov?

 

BABE’S B KOMPLEKS

Gre za skupek več B vitaminov, ki so pomembni za normalno delovaje srca, mišic ter živčevja. Skupaj delujejo kot bomba zdravja. Babe’s B Kompleks bo to zimo poskrbel za zdravje ter visoko koncetracijo vseh bejb, z veliko obveznostimi.

 

 

BABE’S KALCIJ

Kalcij je izjemno pomemben za razvoj močnih kosti in zdravih zob. Poleg tega tudi skrbi, da se zaužita hrana spremeni v energijo, ki jo človeško telo potrebuje za delovanje. Njegovo pomanjkanje opaziš z mišičnimi krči, boleznimi zob in dlesni, nespečnostjo ter povišanim krvnim tlakom. Ker vemo, da zimski meseci prinašajo veliko razlogov za smeh, je Babe’s Kalcij nepogrešljiv izdelek za popoln nasmeh.

BABE’S MAGNEZIJ

Magnezij je mineral, ki je v našem telesu zelo pomemben za delovaje mišic in živčevja. Si neprestano utrujena, brez energije, imaš bolečine v mišicah ter glavobole? Potem je pravi čas, da začneš s pitjem Babe’s Magnezija, kateremu smo dodali osvežujočo aromo pomaranče in limonade.

Prihajajo hladnejši dnevi. Si že poskrbela za zadosten vnos vitaminov in mineralov?

 

BABE’S VITAMIN C

Vitamin C skrbi za normalno delovanje imunskega sistema ter telo napolni s potrebno energijo. Pogosti prehladi, utrujenost ter suha koža so najbolj pogosti simptomi, pomanjkanja tega vitamina. Babe’s Vitamini so prava energijska bomba, ki bodo poskrbeli za tvojo pripravljenost na vse zimske aktivnosti.

 

 

Vsi izdelki so poleg odličnega okusa, enostavni za uporabo. Vse kar potrebuješ je kozarec vode, vanj stresi eno merico izdelka, premešaj in VOILA pred tabo je energijski napitek, ki te bo to zimo varoval pred vsemi virusi!


Sledi nam:

Želiš proslaviti/deliti svojo ženstvenost? Bejba, deli svojo zgodbo glasno in ponosno.

Samo označi svojo objavo z #babesvitamins in spremljaj nas ter druge bejbe na instagramu!  

© 2019 Babe's Vitamins. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina spletnega mesta www.babesvitamins.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasvetov farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Naložbo v vzpostavitev spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija preko Evropskega sklada za regionalni razvoj.