Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@babesvitamins.si
Sign in
0,00 €
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 €.
  • Nadzor kakovosti v skladu s HACCP standardi
  • Slovenska blagovna znamka, prisotna v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.
Sign in
0,00 €

NOVO - Babe's SuperGreens

Babe's SuperGreens - TVOJA DNEVNA DOZA ZELENJA!

Posebno zasnovane mešanice superživil za vse, ki ne pojejo dovolj sveže zelenjave in želijo odpraviti probleme s prebavo, kožo, hormonskim neravnovesjem ali pomanjkanjem energije - brez neprestanega nakupovanja živil, kuhanja ali pranja posode!

NOVO - Babe's SuperGreens

4 mešanice, zasnovane za odpravljanje tvojih težav! Katero izbereš ti?

SuperGreens Detox – za urejeno prebavo, odpravljanje napihnjenosti in vnetij ter čiščenje telesa. SuperGreens Glow – za zdravo in čisto kožo, spodbujanje tvorbe kolagena in urejeno prebavo. SuperGreens Balance – za hormonsko ravnovesje, boljši spanec in urejeno prebavo. SuperGreens Energy – za več naravne energije, urejeno prebavo in čiščenje telesa.

  • Enostaven način za vnašanje pomembnih vitaminov, mineralov, aminokislin, esencialnih maščob in antioksidantov!
  • 1 merica = porcija surove zelenjave
  • Brez neprestanega nakupovanja, kuhanja ali pranja posode!
  • Samo naravna superživila brez dodatkov, polnil ali sladkorja
  • 1 pakiranje = 30 dni redne uporabe
  • Prijeten okus

SuperGreens Detox

Zelena mešanica superživil za urejeno prebavo, odpravljanje napihnjenosti, razstrupljanje in enostaven način za vnašanje pomembnih hranil.

7 ekološko pridelanih superživil: Lucuma, konopljine beljakovine, ječmenova trava, pšenična trava, klorela in kurkuma za odpravljanje vnetij v telesu. Naravna aroma limone za boljši okus in svežino.

NOVO - Babe's SuperGreens

SuperGreens Glow

Zelena mešanica superživil za zdravo in čisto kožo, regeneracijo celic, naravno tvorbo kolagena, urejeno prebavo in enostaven način za vnašanje pomembnih hranil.

7 ekološko pridelanih superživil: Lucuma, konopljine beljakovine, ječmenova trava, pšenična trava, klorela, šipek, acerola, kelp in biotin, znan tudi kot vitamin lepote. Naravna aroma jagode, za sladek okus.

NOVO - Babe's SuperGreens

SuperGreens Balance

Zelena mešanica superživil za podpiranje hormonskega ravnovesja, boljši spanec, urejeno prebavo in enostaven način za vnašanje pomembnih hranil.

7 ekološko pridelanih superživil: Lucuma, konopljine beljakovine, ječmenova trava, pšenična trava, klorela, maca in ašvaganda za uravnavanje hormonov, sprostitev in boljši spanec. Naravna aroma jagode, za sladek okus.

NOVO - Babe's SuperGreens

SuperGreens Energy

Zelena mešanica superživil za naraven dvig energije, urejeno prebavo, razstrupljanje in enostaven način za vnašanje pomembnih hranil.

7 ekološko pridelanih superživil: Lucuma, konopljine beljakovine, ječmenova trava, pšenična trava, klorela, matcha (japonski zeleni čaj) in guarana za naraven dvig energije. Naravna aroma limone za boljši okus in svežino.

NOVO - Babe's SuperGreens


Sledi nam:

Želiš proslaviti/deliti svojo ženstvenost? Bejba, deli svojo zgodbo glasno in ponosno.

Samo označi svojo objavo z #babesvitamins in spremljaj nas ter druge bejbe na instagramu!  

© 2019 Babe's Vitamins. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina spletnega mesta www.babesvitamins.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasvetov farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Naložbo v vzpostavitev spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija preko Evropskega sklada za regionalni razvoj.