100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

MNENJA NAŠIH UPORABNIC V LETU 2021

Babe’s Vitamins predstavljajo popolno linijo naravnih vitaminov, mineralov in superživil, ki bejbam po celem svetu pomagajo oblikovati telo, okrepiti zdravje in premagati vsakodnevne izzive!

 

Tako bejbam zagotovimo rezultate, brez negativnih stranskih učinkov!  Ker moramo stati skupaj želimo z vami deliti izkušnje bejb iz preteklega leta. Hvala vam za vse vaše zgodbe, mnenja, komentarje, ki ste jih bile pripravljene deliti z nami. ❤️


JELENA MIOC

Hair Vitamins

“Za vse ki dvomite… še sama ne morem verjet da sem dejansko nasla nekaj, kar res deluje! En mesec in ze vidim, da so mi lasje kar fejst zrastli… in meni rastejo res zeeeelo pocasi drugace (tak 5 cm v 9 mesecih). Sem misla da nikol ne bom mogla met dolgih las, ker se mi bi sproti prevec cepili, pa sem zdaj nasla resitev. Res priporocam Babe’s Vitamins.”


PATRICIJA ZORKO

Flat Belly paket

“Vsi izdelki so super! Zelo so mi pomagali pri izgubi telesne teže, boljšemu počutju in zdaj imam veliko več energije. 😊 Od Babe’s Vitamins uporabljam tudi vitamine: magnezij in vitamin c, katere moram prav tako pohvaliti.”


KRISTINA ZVONAR

Paket Bikini Body

“TOOP paket! Moram rect, da boljših izdelkov od @babesvitamins še nisem našla do sedaj. Med poletjem sem v 2 mesecih zares uspela odpraviti enormno količino celulita ki je ostajal od nosečnosti. Sem vas želela posebno pohvalit, če je kdo v dvomih.. Zares odlična kombinacija kavnega pilinga in Bye Bye water izdelka.”


EVA LAP

Green Face Mask

“Dolgo časa sem iskala popolnoma naravno masko za obrazm našla sem jo pri babesvitamins. Navdušile so me naravne sestavine in seveda rezultati. Kožo odlično nahrani in je po uporabi res mehka in prijetna na otip. Mozoljcki, ki se jih pred tem nikakor nisem mogla znebiti, so zdaj izgninil. Zelo zadovoljna!”


MARIJA SENIČAR

Paket Bikini body

“Priporočam vsem! Jaz piling naročam že tretjič kar skupaj v paketu z bye bye cellulite, da je malo ceneje 🙂 Vesela sem, da sem spoznala njihove izdelke in da sem jih imela priložnost preizkusiti, so mi bili všeč in sem z njimi zelo zadovoljna. Ekipa je zelo odzivna, paket pa je bil pri meni že naslednji dan. Hvala vam!”


ANJA JANC

Kolagen Skin Care

“Korstim že 5 škatlo kolagena, opazno je občutno izboljšanje polnosti kože, mozolji izginejo, hidracija kože je večja in res manjši podočnjaki. Najboljši kolagen na trgu. Kupila sem ga v akciji in dobila tri. Upam, da ga bom čez mesec dni lahko kupila po isti ceni kot ta zadnji nakup. Aja okus, njami.❤️🥂”


MARINA BAKOVIČ

Kolagen Skin Care

“Kolagen pijem vsako jutro na tešče. Koža sveža, lasje skoraj nehali izpadati, okus izdelka dober, lahko rečem samo vse pohvale, resničen presezek pricakovanj. Res odlični izdeleki vredni vsakega eura.”


DIANA PLAČAROVA

Paket Bikini body

“Bikini body paket sem naročila iz radovednosti in ni me razočaral. Kakšne spremembe sem opazila? Piling si nanesem 3x tedensko, koža je zdaj mehka in gladka, medtem ko bye bye water spijem vsak dan in se počutim bistveno lažje, nisem več napihnjena. 100% sem zadovoljna.”


SARA GOLOB

Hair Vitamins

“Pozdravljeni. Izdelek uporabljam dva meseca. Prej so mi lasje prekomerno izpadali, sedaj skoraj nič. Po celem lasišču je opaziti veliiiko malih novih laskov. Sedaj pa sem naročila tudi colagen še za kožo in kavni piling, ki ga vsi zelo priporočajo.”


ANJA PLANINC

Flat Belly paket

“Sem ravno pri koncu programa in zagotovo bom nadeljevala še v naslednji mesec. Vsaka ženska si želi ravnega trebuščka. Če se spopadaš z napihnjenostjo, odvečno težo in slabim počutjem, moraš Flat Belly paket definitivno preizkusiti. Meni je pomagal. Hvala Babe’s Vitamins!”


PIA BENEDEČIČ

Detox&Cleanse

“Poleg kolagena, ki ga upoabljam že pol leta pijem ti dve kombinaciji in ja res je super, počutje, prebava, sicer kg ne preverjam, ker cilj ni izguba telesne teže, ampak boljše počutje in lažja prebava! In ja zaenkrat zadovoljna, zato bom nadaljevala z uporabo paketa!”


YUTRA ZORC

Paket Bikini Body

“Paket Bikini body je super, letos bom stoprocentno pripravljena na poletje in kopalke! Kile gredo poleg redne telesne aktivnosti hitro dol, napihnjenosti ni več, počutje je odlično in s pomočjo kavnega piliga bye bye cellulite mi tudi pomarančasta koža izginja. Komaj čakam poletje!”


ALJA POHARC

Bye Bye Cellulite

“Bye Bye Cellulite kavni piling je zares čudovit, koža pa zelo gladka in mehka. Nanesem si ga skoraj vsak večer in dobro vmasiram v kožo. Po tuširanju je koža gladka in napeta. Nisem mogla verjeti, kakšna razlika že po 1. uporabi.”


EMA OGOREVC

Hair Vitamins

“Učinek izdelka Hair Vitamins se vidi na laseh (so bolj mehke, niso mastne, so sijoče). Rastejo mladi laski, tko da predvidevam, da bo v roku par mesecev kar fajn polno lasišče. Še bolj se pa razlika opazi na nohtih. Moji nohti so bli mehki kot papir. Prepogibala sem jih lahko. Zdaj pa postajajo trši. Odličen izdelek, hvala!”


ADRIANA GREGORINČIČ

Flat Belly paket

“Neverjetna zadeva… izpolni več, kot obljubljeno… ravnokar po 2 mesecih uporabe naročila še en nov paket. Kg je občutno manj, trebušček je raven.. Napitki so odličnega okusa, jaz si jih kdaj zmešam v smoothie, z vodo ali pa z limoninim sokom.”

Dodaj komentar

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-30%
Babe’s Magnezij

Okusen napitek za preprečevanje mišičnih krčev in utrujenosti

11,95  8,37 
-20%
Bye Bye Cellulite

Naravni piling za odpravljanje videza celulita

22,98  18,40 
-25%
Babe’s B Kompleks

Napitek z skupino B vitaminov, ki omejijo negativne učinke utrujenosti in stresa

6,95  5,21