100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

5 KORAKOV DO POPOLNE BIKINI POSTAVE

Topli dnevi so že tu, pa tudi poletje se nam vedno bolj približuje. Mi verjamemo, da nam bo kljub virusu letos uspelo iti na morje.

 

Si pripravljena na kratke hlače, kopalke in uživanje na plaži?

Ali pa te misel na kopalke in morje spravita v slabo voljo? Se vsako leto pred poletjem in odhodom na dopust poslužuješ hitrih diet, ki na koncu ne delujejo, poleg tega pa še niso dobre za tvoje zdravje?

Ne skrbi, zate imamo rešitev. Zate smo pripravili super Bikini Body paket in 5 nasvetov do popolne bikini postave.

Da pa ne boš kot vedno hitela s hujšanjem pred odhodom na morje, ti svetujemo, da začneš že zdaj!

 

Tako boš do želenega rezultata prišla na zdrav način. In do poletja te misel na kopalke ne bo več spravljala v slabo voljo. Celulit in odvečne maščobe pa bosta na dnu liste tvojih problemov.

Da boš še bolj ponosna nase in občudovala svoj rezultat, ti predlagamo, da narediš before/after slike. Slikaj se prvi dan in zadnji dan in primerjaj sliki.

Vse kar rabiš je torej Bikini Body paket in 5 korakov, ki jih najdeš spodaj. Seveda pa boš potrebovala tudi malce vztrajnosti. Mogoče lahko povabiš kakšno prijateljico, da se bosta vzpodbujali.

1. PRIPRAVI SI PLAN PREHRANE

Naše telo je naš tempelj in zato moramo skrbeti zanj. Nismo zagovorniki strogih diet, vendar pa je pomembno, da v naše telo vnašamo zdravo in dobro hrano. Zato boš morala najprej izključiti vso nezdravo hrano iz svojega jedilnika, saj ti ta zagotovo ne bo pomagala pri doseganju tvoje bikini postave (sladkarije, fast food, čokolada, itd). Svetujemo ti, da vsak dan zaužiješ 5 manjših obrokov. Tako se boš izognila prenajedanju, vendar boš še vedno sita. Prav tako si lahko za teden vnaprej pripraviš jedilnik in si tako prihraniš veliko časa. In ne skrbi, če si tvoje telo zaželi košček čokolade, si ga le privošči. Vendar pa če je možno, naj bo to košček črne čokolade.

 

2. VKLJUČI GIBANJE

Ja, na žalost brez telovadbe ne bo šlo. Vendar pa imamo zate super novico. V paketu Bikini Body prejmeš tudi GRATIS Workout program, kjer najdeš odlične treninge vodene vadbe. Če ti vodene vadbe niso všeč, lahko greš tudi na sprehod, na tek v naravo, kolesariti, oziroma kar ti najbolj odgovarja. Mogoče lahko povabiš zraven še prijateljico. Tako boš zraven naredila nekaj za svoje telo, zraven pa še malce poklepetala. Poskusi biti aktivna vsaj 3x na teden.

3. RECI BYE BYE ODVEČNI VODI V TELESU

Zaradi odvečne vode v telesu se velikokrat počutimo napihnjene. Čeprav se prehranjujemo zdravo in telovadimo, pa se številka na tehtnici kar noče zmanjšati. To je zato, ker se ti v telesu zadržuje voda. Odvečna voda v telesu upočasni delovanje limfnega sistema in kot posledica se nam v telesu zadržujejo škodljivi toksini. Tu ti priskoči na pomoč izdelek Bye Bye Water. Pomaga ti pri spodbujanju presnove, prečiščevanju organizma in odvajanju vode iz telesa. V trenutku, ko boš iz svojega telesa odpravila odvečno vodo, boš izgubila na telesni teži. Prav tako ne boš več imela občutka napihnjenosti in tvoje počutje se bo izboljšalo. Bye Bye Water ti bo pomagal očistiti telo toksinov in odplakniti maščobne celice.

4. RECI BYE BYE CELULITU

Tudi tebi celulit povzroča preglavice in ti je zaradi njega neprijetno v kopalkah? Potem moraš poskusiti naš piling Bye Bye Cellulite. Ta izdelek z arabica kavnimi zrni učinkovito deluje proti celulitu in strijam. Kožo naredi bolj čvrsto in gladko ter izboljša njeno prekrvavitev. Tvoja koža bo po pilingi lepo navlažena in mehka. Bye Bye Cellulite tudi obnavlja razpokano kožo ter jo ščiti in neguje. S tem izdelkom boš zagotovo rekla bye bye celulitu in bila samozavestna v kopalkah ter kratkih hlačah.

 

5. POPIJ VEČ VODE

Tudi ti čez dan pozabiš piti vodo? Hidracija je v poletnih mesecih, ko smo veliko na soncu še toliko bolj pomembna. Če ti bo v telesu primanjkovalo vode, bo tvoja koža groba ter se bo luščila. Tega pa gotovo ne želiš, kajne? Zato poskrbi, da čez dan spiješ več vode in nahraniš kožo.

-45%

Paket Bikini Body

PRODAJNI HIT: Odpravi trdovraten celulit in odvečne kilograme!
  • Odplakne odvečno vodo iz telesa
  • Odpravi zadrževanje vode
  • Preprečuje napihnjenost in zabuhlost
  • Opazno oblaži videz celulita in strij
  • Prispeva k izgubi telesne teže
  • Poveča pretok krvi in ​​izboljša oskrbo kože s hranili
  • Napne kožo in podkožna tkiva
  • Rezultati vidni že po nekaj dneh
  • Testirano – izguba 1,5 kg / teden*

*Rezultati uporabe izdelka se lahko od osebe do osebe razlikujejo.

350g | za 30 dni
Redna cena: 46,95 
25,82 
in prihrani 21,13 

BIKINI BODY PAKET – BLIŽNJICA DO LEPE POSTAVE!

Bikini Body paket vsebuje dva izdelka, Bye Bye Water in Bye Bye Cellulite. Je najboljša pomoč pri preoblikovanju postave in odpravi celulita!

 

Odplakne odvečno vodo iz telesa. Odpravi zadrževanje vode. Preprečuje napihnjenost in zabuhlost. Očisti telo toksinov. Poveča pretok krvi in ​​izboljša oskrbo kože s hranili. Nežno raztopi nakopičene maščobe. Napne kožo in podkožna tkiva. Rezultati vidni že po nekaj dneh. Testirano – izguba 1,5 kg / teden.

 

To poletje bo zagotovo nepozabno, brez skrbi o celulitu ali odvečnih kilogramih. S pomočjo Bikini Body paketa ter petimi koraki, ki ti jih priporočamo, boš zagotovo dosegla svojo najboljšo bikini postavo do sedaj. Zato si le privoči tudi kakšen nov bikini in pokaži svoje rezultate.

 

Uživaj v poletju in imej se rada!

Dodaj komentar

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-30%
Babe’s Magnezij

Okusen napitek za preprečevanje mišičnih krčev in utrujenosti

11,95  8,37 
-20%
Bye Bye Cellulite

Naravni piling za odpravljanje videza celulita

22,98  18,40 
-25%
Babe’s B Kompleks

Napitek z skupino B vitaminov, ki omejijo negativne učinke utrujenosti in stresa

6,95  5,21